ZAŠČITA PRED TOČO, ZAŠČITA PROTI TOČI, PROTI TOČI, PONJAVA PROTI TOČI, PONJAVE PROTI TOČI, ZAŠČITA AVTA PROTI TOČI

Zaščita pred točo

Nadstreški POWER so idealna zaščita pred točo:

Zadnja leta so vidne precejšnje klimatske spremembe. Klimatologi opozarjajo, da je Slovenija že brez podnebnih sprememb zelo nevihtno izpostavljena država. Smo ena izmed najbolj nevihtnih držav v Evropi. Možnost neurja v pasu od Tržaškega zaliva pa do Slovenj Gradca ali Murske Sobote je od 40 do 50 dni na leto. V preteklih poletjih je toča uničila veliko avtomobilov. Zaradi veliko uničenih vozil, so podjetja začela razvijat avtomobilske nadstreške, v zadnjem času večkrat imenovane s tujim imenom CARPORT, s katerimi lahko za majhen strošek zaščitite vaš avto in si prihranite neprijetnosti pred vremenskimi vplivi.

Nadstreški podjetja POWER so se v praksi pokazali kot najzaneslivejša oblika zaščite avtomobilov pred točo.

To je predvsem zaradi kritine, ki je narejena iz specialne šotorske PVC ponjave in ima posebno sposobnost elastičnosti.

Znano je, da na trdih površinah toča večjega premera pušča sledi, specialna šotorska PVC ponjava pa zaradi svoje posebne lastnosti krogle toče oblaži in se pri tem ne poškoduje.

Mnenja strank

O tem pripoveduje tudi g. Boris Šegula, direktor in lastnik mehiške restavracije De Poncho na Ptuju.

Pove, da je v začetku leta 2008 na parkirišča pred restavracijo namestil nadstreške za avtomobile svojih gostov. Za vrsto kritine sem se odločil za specialno PVC ponjavo proizvedeno pri podjetju POWER.

Kot je znano, nam to leto na Ptuju in okolici toča v tem poletju ni prizanesla. Odkrivalo je strehe, načelo je novo opeko, podiralo je drevesa,…, streha nadstreškov pa je na moje začudenje bila edina kritina, ki jo je odnesla brez praske.

Zaščita pred točo Carport Carport
Pokličite nas

Pošljite povpraševanje

Izpolnite nam formular za povpraševanje. Ogovorili vam bomo na vaše povpraševanje. Pošljite povpraševanje
Predstavitveni katalog